dilluns, 19 de novembre del 2012

DEBAT SOBRE LES NOVES TECNOLOGIES EN L'EDUCACIÓ

Aquí trobareu part del debat que es va generar sobre la presència de noves tecnologies en l'educació. El debat va ser molt interessant i ens va permetre poder veure els diferents punts de vista dels membres del grup. Aquesta activitat ens ha permès conèixer i crear un podcast, i inaugurar el nostre blog!
Esperem que us agradi i us sigui d'interès, si més no per a reflexionar i trobar la vostra posició.

Smilers

2 comentaris:

  1. He escoltat el tros que heu penjat sobre el debat i crec que les noves tecnologies son perjudicials per l’educació, ja que vivim en una societat on realment no sabem utilitzar adequadament totes les eines que ens proporcionen les TIC i perdem el temps ficant-nos en diferents xarxes socials. Per això crec que l’educació no s’hauria de donar a traves d’ordinadors i per tant s’haurien d’utilitzar altres metodologies, les quals poguessin permetre a l’alumne una major implicació per tal de que l’aprenentatge sigues més gratificant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les TIC per si soles no tenen cap funció, és l'us que en fem d'elles el que les dota de significat. Si l'educador en fa un us adequat per tal de que sigui una eina educativa, interactiva i adequada, l'ordinador, o qualsevol cosa, pot ser la millor metodologia que els receptors puguin tenir.

      Elimina