dissabte, 12 de gener del 2013

MÉS PER APRENDRE I ENSENYAR A ESTIMAR!


El paper del tutors en l’aprenentatge dels estudiants és molt important ja que són uns guies en el seu procés evolutiu pel que fa als estudis. I no tan sols això sinó que també és important  formar-los com a persones , a que s’estimin a sí mateixos com també als altres, ja que tot això propicia a que estiguin més contents i com a conseqüència més motivats en aprendre. Així doncs, és bo potenciar l’autoestima dels alumnes ja que, a més a més, també és satisfactori per millorar les relacions i l’ambient a  les classes.   
En l'enllaç del final, hi podem trobar ajuda per als futurs professors i pels que ja ho són per a preparar classes a l’hora de tutoria sobre l’autoestima. Hi trobem una sèrie de dinàmiques que serveixen al/ la tutor/a com per exemple jocs que es poden realitzar a aquesta hora en la qual el/la professor/a te per conèixer millor  als seus alumnes.
També hi apareix una explicació sobre l’autoestima i els diferents tipus, i com identificar si un alumne te una autoestima  positiva o negativa sobre ell/a mateix/a
Esperem que us sigui d'utilitat. 

Estimaaaaaaaaaaaaaaaaa't ! :) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada