divendres, 11 de gener del 2013

WEBQUEST SOBRE L'AUTOESTIMA


Avui presentem el nostre Objecte d'aprenentatge, a la tarda estarà penjat aquí al blog!

El que hem fet, ha estat una webquest per tal que els nens (a la hora de tutoria i de qualsevol edat) puguin treballar en petits grups l'autoestima a classe. No només la seva, sinó també al dels seus companys; aprendre a valorar-se i a valorar els altres.



Si vols saber més sobre aquest mitjà educatiu, no dubtis a connectar-te aquesta tarda/nit per a veure la nostra feina! i si ets educador esperem que et pugui ser de profit!

Bon dia a tots i totes, i moltes gràcies!

12 comentaris:

  1. Bona feina!
    Seguiu així...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Francesc! Ja diràs que et sembla quan el penjem.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Ens agrada que t'agradi Andrea, esperem que les següents publicacions siguin del teu gust!

      Elimina
  3. És genial la pàgina web/el blog... ho trobo molt adequat per a treballar l'autoestima... espero que la webquest la penjeu ben aviat i poder-la utilitzar a l'aula amb es alumnes de tercer o quart d eprimària. Ems emblen els articles i les propostes penajdes de molta utilitat. Us felicito a tot l'equip com a una eina educativa per a la tutoria d eles aules molt bona. Us engresco a que contínueu penajnt propostes i activitats didàctiques sobre l'autoestima. Felicitats i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! ja tens la webquest al blog!
      hi trobaràs una petita explicació, aquí et deixo l'enllaç:
      http://looveeyourself.blogspot.com.es/2013/01/us-presentem-el-nostre-objecte.html

      Elimina
  4. Ben pensat, l'autoestima és un tema que afecta a molta gent i no s'en parla massa i creiem que s'hauria de tractar amb més naturalitat i que es veies que és un tema que afecta a moltisimes persones i els hi crea molts problemes encara que sigui indirectament. Segur que serà una webquest de molta qualitat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona reflexió, tot i que segurament se'n parla més del que en som conscients, només caldria tenir clar que significa la paraula autoestima, per començar a veure-la en cada petit i gran moment del dia a dia!
      Moltes gràcies :)

      Elimina
  5. sembla interessant...és un bon tema per treballar i més en grup..pot ser ben profitós

    ResponElimina
  6. Avui navegant per aquests mons de Déu he anata parar al vostre bloc. Aquest són els missatges que ens faran sortir de la crisi i fer un món millor. Creure en un mateix, acceptar-se tal com és, estimar-se i d'aquesta manera poder transcendir a un mateix per anar a la trobada amb l'altre. ENHORABONA I GRÀICES PER AQUEST BLOC.

    Josep Canal

    ResponElimina
    Respostes
    1. pensa global, actua local! si realment vols canviar el món i la societat, transforma el teu petit món, el teu dia a dia i crea aquesta nova societat entre els que t'envolten!
      Moltes gràcies Josep!

      Elimina