dijous, 17 de gener del 2013

US PRESENTEM EL NOSTRE OBJECTE D'APRENENTATGE!

Bona tarda a tots i a totes!

Avui us presentem el nostre objecte d'aprenentatge, una webquest, que va dirigida a un públic força ampli, tant a nens i nenes de primària com de secundària. Aquesta webquest tracta sobre l'autoestima, en la qual es treballaran les competencies de relacions socials, el domini de les TIC (Les tecnologies de la informació i la comunicació) i les competències comunicatives lingüístiques i audiovisuals.

Aquesta activitat es presenta divida en parts: la introducció, les tasques, el procés, els recursos, l'avaluació i la conclusió. Els nens hauran de realitzar una serie d'activitats com per exemple confeccionar un mural, diverses activitats i jocs i cercar cançons que els despertin sentiments positius.

Els objectius d'aquesta activitat són entre d'altres, millorar l'autoestima dels nens i nenes, l'interacció amb altres persones i aprendre a valorar a les persones que t'envolten.

Esperem que us sigui de gran utilitat.

Moltes gràcies!!!

1 comentari:

  1. Com a mestra que creu en les estructures d'aprenentatge cooperatiu i mira de treballar-les a l'aula, sempre va bé veure noves activitats que pugui proposar als meus alumnes.
    És imprescindible treballar l'autoestima individual i del grup, la cohesió i el coneixement personal i del grup per tal que l'aprenentatge en equip, cooperatiu, sigui eficaç.
    Gràcies per doanr idees

    ResponElimina